تکنیک های فوق العاده افزایش سرعت سایت


ابزارهای مختلفی برای بهینه سازی تصویر وجود دارد. اولین ابزاری که همه ما به آن فکر می کنیم فتوشاپ است. اما استفاده از این نرم افزار از نظر حجم زیاد و محیط گرافیکی در همه سیستم ها امکان پذیر نیست، اما ابزارهای بسیار آسان تری نسبت به این نرم افزار قدرتمند وجود دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

پلاگین ها
در کتابخانه سایت وردپرس افزونه هایی وجود دارد که می توانند به راحتی عکس های شما را بهینه کنند. برخی از بهترین افزونه های موجود:

resmush.it
بهینه ساز تصویر Ewww
تصاویر فشرده کوچک
wp smush
پیکسل کوتاه
جنون
تصور کنید
از مسنجر تلگرام استفاده کنید
ما عکس هایی را وارد کرده و دوباره ذخیره می کنیم که اندازه بزرگی دارند و برای آپلود در سایت مناسب نیستند. سرور تلگرام یک بهینه ساز قدرتمند اما مقرون به صرفه است که امروزه بسیاری از افراد برای بهینه سازی عکس ها از این طریق استفاده می کنند. استفاده کنید. یکی دیگر از مزیت های این روش نسبت به فتوشاپ، وجود نرم افزار بر روی دستگاه های موبایل و لپ تاپ است.

این کالا هدیه ای از سایت کرکوک برای شما عزیزان می باشد

6-چکمه تنبل
معمولاً در صفحه اول یک وب سایت تعداد زیادی عکس وجود دارد که همه آنها پس از ورود به سایت شروع به دانلود می کنند و زمان بارگذاری سایت به شدت افزایش می یابد. معمولاً اگر سایت در بیش از 3 ثانیه بارگذاری شود، کاربران معمولاً سایت را ترک می کنند که باعث افزایش زمان سایت می شود.

Lazy Loading باعث می شود عکس ها مرحله به مرحله لود شوند. با استفاده از این تکنیک فقط عکس های قسمتی از سایت که اسکرول شده است آپلود می شود.

لیزی برای سرعت بخشیدن به وب سایت بارگذاری شد
فعال کردن بارگذاری تنبل در وردپرس
پلاگین های متعددی برای فعال سازی حجم کار تنبل در وردپرس وجود دارد که آنها را با اولویت معرفی می کنیم:

پلاگین be Lazy.js
دانلود این افزونه به راحتی از کتابخانه پلاگین وردپرس امکان پذیر است. از ویژگی های این افزونه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

* روی متن و تصاویر پس زمینه کار کنید
* پشتیبانی از تمام مرورگرها، حتی مرورگرهای IE7 و IE8
* از CDN استفاده کنید


پلاگین Lazy load XT
با فعال سازی این افزونه علاوه بر تنبلی بارگذاری، می توانید فایل های css و java script را به حداقل برسانید.

7. استفاده از افزونه ها را کاهش دهید
همانطور که در این مقاله در مورد آن صحبت کردیم، سایت های وردپرسی به گونه ای هستند که برای انجام هر عملیاتی که این افزونه ها برای فعال سازی نیاز دارند به یک افزونه نیاز داریم.

اما علاوه بر این، بسیاری از فعالیت ها نیازی به افزونه فعال ندارند. به عنوان مثال، ما یک افزونه برای ارائه آمار ماهانه برای بخشی از سایت نصب می کنیم. این افزونه به مدت یک ماه فعال است تا یک روز آمار را بدست آورید، بقیه روزهای هفته عملا بی فایده است.

البته نصب فعال این گونه پلاگین ها توجیه پذیر نیست و سرعت آن کاهش می یابد. بهتر است پس از اتمام کار افزونه را نصب کنید و آن را غیرفعال و حذف کنید.

با استفاده از هر افزونه یک سری داده ارسال و دریافت می شود. این داده است که کند می شود. علاوه بر این، استفاده از برخی افزونه ها نیز باعث کاهش امنیت می شود.

برای نشان دادن سرعت افزونه ها، دو روش را معرفی می کنیم:

روش اول:
باید پلاگین ها را یکی یکی غیرفعال کنیم و سپس هر بار با غیرفعال کردن هر افزونه از ابزار تست سرعت سایت، سرعت سایت را بررسی کنیم. یکی از سایت های فعال و رایگان در این زمینه سایت Gtmetrix.com است.

روش دوم
راه دیگر برای تست سرعت افزونه ها استفاده از پلاگین تست سرعت است. بهترین افزونه در این زمینه -P3 (پروفایل عملکرد پروفایل) است.

بیشتر بخوانید: سئوی داخلی (سئوی هر صفحه)

8. بهینه سازی یا تغییر قالب وب سایت
یکی دیگر از دلایل کاهش سرعت وب سایت، استفاده از قالب های قدیمی و معمولاً قالب های رایگان است. اگر امکان آپدیت قالب وجود ندارد، حتما آن را جایگزین کنید. طبق تجربه بسیاری از طراحان وب، اکثر قالب های رایگان کند هستند. حداقل، این قالب دارای UX (تجربه کاربر) و UI (واسط کاربری) است و واکنش گرا است. این گزینه ها را هنگام طراحی قالب سایت خود در نظر داشته باشید.

9- تغییر مسیرها را کاهش دهید
اغلب پیش می آید که به دلیل خرابی لینک ها و کمبود محتوا مجبور می شویم صفحات را از سایت به صفحات دیگر ریدایرکت کنیم. استفاده نادرست از این عنصر هیچ تاثیری در سرعت ندارد، اما استفاده بیش از حد از این عمل باعث کاهش سرعت و اختلال در سایت می شود.

استفاده از تغییر مسیر، پروتکل Http را مجبور می کند تا به درخواست های اضافی پاسخ دهد، بنابراین استفاده بیش از حد از این باعث افزایش تعداد درخواست های پروتکل Http می شود.

این را می توان به دو طریق حل کرد:

روش 1: در مرورگرهای کروم و موزیلا روی صفحه مورد نظر کلیک راست کرده و inspect و سپس تب Network را انتخاب کنید، می توانید تعداد درخواست های هر صفحه را بررسی کنید.

روش دوم: افزایش سرعت لود سایت راه دیگر برای یافتن صفحاتی که این مشکل را دارند، استفاده از ابزارهای آنلاین مانند Dead line Checker است.

10-استفاده از سرورهای ویدئویی
اکثر سایت ها از ویدئوهای با حجم بالا استفاده می کنند. پیشنهاد می شود به جای آپلود از سایت های سرور مانند یوتیوب و آپارات استفاده کنید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *